© 2014 - 2021, Bensinkredittkort.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.  - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Bensin kredittkort
Bensinkredittkort
Mest populære kredittkort
Kredittkort tips
365Direkte MasterCard
Kredittkort artikkel
Annonse
re:member kredittkort
Bruk kredittkort og få rabatt på drivstoff
Kjører du mye i bil og bruker en del drivstoff. Betal med kredittkort og få rabatt på hver liter du fyller på tanken. Shell, Statoil, Esso, Rabatt, Flexi Visa. 

Mange pendler med bil hver dag rundt om i Norge og ofte over litt større avstander. Dermed går det en del drivstoff og det kan derfor være nødvendig å tanke kanskje et par ganger per uke. Bensin og diesel er ikke akkurat rimelig, så hvorfor ikke spare litt penger hver gang du fyller på tanken?

Det finnes flere kort som gir rabatt når du fyller drivstoff på bilen og noen av disse kortene kommer fra oljeselskapene.

De har etter hvert erstattet de tidligere bensinkortene. Og så finnes det et par andre kredittkort, som også gir rabatt på blant annet drivstoff.

Oljeselskap med egne kredittkort
De oljeselskaper som har egne kredittkort er Shell, Statoil og Esso. Her får du rabatt på hver liter drivstoff du tanker. Esso tilbyr 35 øre i rabatt pr. liter, mens Shell og Statoil tilbyr 40 øre pr. liter.

I tillegg får du 1% i rabatt på alle andre kjøp du gjør med kortene fra Shell og Statoil. Dette gjelder i alle butikker. Hos Esso får du en rekke rabatter i deres egen E-shop, samt på bilutleie og hotellopphold.

Ulempen med disse kortene, er at du må tanke på den samme bensinstasjonen hver gang.

Flexi Visa og Mastercard fra 365
Det finnes også to andre kredittkort som gir rabatt på drivstoff. Det ene er Flexi Visa og her får du rabatt på en rekke kategorier. En av disse er drivstoff og da får du 4% i bonus på alt drivstoff du tanker, uansett hvilken stasjon du velger.

Også Mastercard fra 365 gir rabatt på drivstoff. Her får du 3,65% i rabatt på drivstoff, uavhengig av hvor du tanker og samme rabatt får du også innen sko og klær.

VELG KATEGORI

Kredittkort Guide
Kredittkort Guide
Bensinkredittkort.no