© 2014 - 2021, Bensinkredittkort.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.  - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
365Direkte MasterCard
Bensinkredittkort
Mest populære kredittkort
Kredittkort tips
Bensin kredittkort
Annonse
Flexi Visa
Flexi Visa er et kredittkort som tilbys av det internasjonale bankkonsernet Santander. De har flere gode kredittkort på det norske markedet, der Flexi Visa kanskje er det fremste alternativet for deg som ønsker deg et godt bensinkort hvor man kan spare mange hundrelapper på tanking av bensin eller diesel.

For med Flexi Visa så får man hele 4 prosent bonus i en utvalgt bransje, der drivstoff er den mest aktuelle for de fleste.

Denne bonusen er den høyeste vi har hørt om i Norge, og med dagens bensinpriser så vil man spare over 60 øre per liter bensin man fyller! Bonusen sparer du opp som "ekte penger" som du når som helst kan ta ut i kontanter.

Det er ikke uten grunn at Flexi Visa har vunnet frem i flere tester som det beste bensinkortet, og det er absolutt å anbefale for deg som vil spare penger når du fyller tanken.

Man må være minst 20 år gammel for å søke om kredittkortet, og man vil kunne få en kredittgrense på opp mot 100 000 kroner.

Flexi Visa har også samarbeidsavtaler med en rekke butikker og kjeder som gir deg tilgang til eksklusive rabatter og tilbud når du handler hos de. Her kan avslaget være på opp mot 25 prosent!

Men det er altså først og fremst som bensinkort vi anbefaler et Flexi Visa - for der er det få konkurrenter som har noe å stille opp med.

Renteeksempel:
eff.rente 24,6 %, 35.000,- o/12 mnd. Kostnad: 4.349. Totalt 39.349
Max kredittbeløp     |      Rentefrihet     |      Høyeste rente
Beste Kredittkort
100.000 kr
50 dager
24,60 %
Bensin kredittkort
4 % bonus på valgt kategori*
Tilbud og rabatter
Ingen etableringsavgift
Annonselink
Flexi Visa
re:member
VELG KATEGORI

Kredittkort Guide
Kredittkort Guide
Bensinkredittkort.no
Flexi Visa