© 2014 - 2021, Bensinkredittkort.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.  - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
365Direkte MasterCard
Bensinkredittkort
Mest populære kredittkort
Kredittkort tips
Bensin kredittkort
Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa skiller seg ut blandt mengden av andre kredittkort på flere måter: En av mange fordeler er at brukeren selv kan velge å benytte seg av opp til 50 dagers rente- og kostnadsfri betalingsutsettelse på varekjøp - men også velge delbetaling.

Dette er ett valg man selv kan ta i ro og mak etter at man har kjøpt og fått hjem varen! I Det at kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det har et av markedets beste rabattprogram, er også med å gjøre dette kortet veldig attraktivt.

2 % rabatt på dagligvarer
Når du betaler med Ikano Visa har du faste rabatter - uten å spørre. Du får 2 % på dagligvarer, uansett hvilken kjede du velger å handle hos! Rabatten gjelder i Norge og i utlandet, både i fysisk butikk og på nett.

2 % rabatt hos Shell
Som kunde får du også 2 % rabatt når du betaler med Ikano Visa hos Shell i Norge. Rabatten gjelder alt, enten du handler drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

Renteeksempel: Eff.rente 21,92 %, 20 000 o/12 mnd. Kostnad: 2 102, totalt 22 102.


100.000 kr
50 dager
21,92 %
Bensin kredittkort
1 % fast rabatt på bensinstasjoner
2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
Nye rabatter hver måned
Annonselink
Ikano Visa
Max kredittbeløp     |      Rentefrihet     |      Høyeste rente
Beste Kredittkort
VELG KATEGORI

Kredittkort Guide
Kredittkort Guide
Bensinkredittkort.no