© 2014 - 2020, Bensinkredittkort.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.  - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Bensin kredittkort
Bensinkredittkort
Mest populære kredittkort
Kredittkort tips
365Direkte MasterCard
Kredittkort artikkel
Spar penger på drivstoff med kredittkort
Visste du at du kunne spare penger på å fylle bensin og diesel ved å bruke et kredittkort fremfor et vanlig bankkort når du betaler?

Det er det slettes ikke alle nordmenn som er klare over, og det er snakk om ganske så store summer man kan spare inn årlig på å gjøre dette.

For de moderne kredittkortene har bonusprogrammer som gjør det optimalt å fylle drivstoff med.

Disse kortene kalles ofte bare for bensinkort, og et av de mest populære er 365Privat sitt MasterCard. Hvordan søke?

Med dette kredittkortet sparer du nemlig 3,65 prosent av bensinprisen når du fyller, noe som utgjør over 50 øre/literen med dagens bensinpriser.

En annen fordel med dette kredittkortet er at du kan fylle tanken på alle norske bensinstasjoner, uavhengig av kjede.

Samtidig får du 30 øre ekstra per liter når du velger Esso - så det er absolutt penger å spare på å bytte ut det tradisjonelle bankkortet.

Et godt forslag er å legge dette kredittkortet på sin faste plass i bilen, også bruker man det systematisk til å fylle bensin eller diesel.

Da vil man samtidig som man sparer en god del penger påå fylle tanken også kunne få en fin oversikt over hvor mye man faktisk bruker på drivstoff i løpet av hver måned. Husk å betale regningene innen forfall!

Sjekk også: https://c-youhome.no/
VELG KATEGORI

Kredittkort Guide
Kredittkort Guide
Flexi Visa
Annonse
Bensinkredittkort.no