© 2014 - 2021, Bensinkredittkort.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.  - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Bensin kredittkort
Bensinkredittkort
Mest populære kredittkort
Kredittkort tips
365Direkte MasterCard
Kredittkort artikkel
Annonse
re:member kredittkort
Tre gode kredittkort-tips
Svært mange nordmenn har og bruker et kredittkort aktivt, noe som har fått butikkene på tanken om å innføre et gebyr på hverdagslig bruk av kortet.

Inntil nå er det butikkene som dekker den kostnaden det er å bruke et slikt kort, men fremover kan det altså bli på din regning. Uansett hvor ofte du bruker kortet, så har vi tre gode tips til deg.

Det første er å alltid betale tilbake det du har benyttet av kreditt innen den rentefrie perioden er over. Dette sikrer deg mot å betale renter, og øvrige "unødvendige" kostnader.

Det andre tipser er å alltid ha med deg kredittkortet når du er ute og farter. Du vet aldri når du mister bankkortet eller at det ikke fungerer, og på denne måten har du alltid en sikker pengereserve.

Det tredje tipset er å alltid benytte kredittkortet når du ferierer utenlands. Et kredittkort er nemlig godt beskyttet mot svindel, samtidig som det også gjør seg godt som en pengereserve her.

I tillegg har de fleste kredittkort reiseforsikring inkludert, slik at totalpakken blir optimal for den som skal reise til utlandet på ferie. Har du ikke et kredittkort, så bør du skaffe deg et snarest!

Forbrukslån bonus tips: Beregn enkelt hva et forbrukslån vil koste med en lånekalkulator!
VELG KATEGORI

Kredittkort Guide
Kredittkort Guide
Bensinkredittkort.no